Skip to main content

Stickers en drukwerk

Stickers

De concurrentie stijgt in bijna alle markten en dat maakt het moeilijk voor bedrijven om naamsbekendheid te creëren. Je raakt gemakkelijk de weg kwijt in de mogelijkheden om te adverteren. Hoe zorg je ervoor dat alles overzichtelijk blijft en dat je relevant blijft in een wereld waar de ene na de andere trend wordt uitgeleefd?
Als het op marketing aankomt, moet je ieder detail kunnen uitputten. Uiteindelijk gaat het om kosten en effectiviteit. Dit is waarom etiketten en stickers maken zo handig is; met stickers drukken kom je overal voor en houd je de kosten beperkt!

Stel je voor: je komt na een dag werken langs een fastfoodketen waar een verveelde medewerker folders staat uit te delen. Niet spannend, wel? Maar je kunt ook stickers drukken, wat zorgt voor een kinderlijke blijheid als je deze ontvangt. Het is net dat ene beetje meer, net die goede promotie ter ondersteuning van de andere middelen.

Het is de kunst om de concurrentie voor te blijven. Vind nieuwe manieren om jouw business model te verbeteren en sterke acquisitie te behouden.
Je kunt stickers laten maken voor naamsbekendheid die er niet uitziet als reclame. Iemand die jouw sticker plakt is een teken van waardering en goedkeuring van het merk, niet van botte promotie die wordt verspreid!

Ga je stickers laten maken, dan heb je de mogelijkheid om iets unieks voor jouw merk te creëren – in veel verschillende soorten, maten en varianten. Een sterk design, aantrekkelijk logo of een pakkende boodschap dragen bij aan de kans dat jouw stickers overal opduiken. Zonder al te veel moeite duikt jouw bedrijf dan overal op. Simpel en doeltreffende marketing waarmee je doelgericht kunt adverteren.

Het beste is dat met stickers drukken je niet alleen werkt aan guerrilla-achtige promotie. Je kunt het ook gebruiken om alle pakketten en enveloppen mee te verzegelen, geheel in huisstijl. Het kan zomaar jouw sticker zijn die op de achterkant van een laptop belandt!
Samengevat: stickers maken kan altijd bijdragen aan de merkbeleving!

Flyers en folders

In vergelijking met andere vormen van promotiemateriaal zijn flyers en gevouwen folders een van de meest kosteneffectieve en praktische marketingtools voor het laten groeien van jouw bedrijf.
Er zijn veel voordelen van het gebruik van flyers en gevouwen folders. Allereerst zijn ze goedkoop en gemakkelijk te produceren. Je bent vrij om zo creatief mogelijk te zijn in het maken van het flyerontwerp. Ze zijn ook informatief, geschreven om een specifiek publiek te targeten, eenvoudig te verspreiden en gemakkelijk voor de ontvanger om te onthouden of ergens te bewaren.

Brochures

Posters

Of ze nu binnen of buiten hangen, de juiste posters krijgen de meeste aandacht onder de voorbijgangers. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende formaten, materialen en kleuren – want posters drukken is super veelzijdig.
Het is belangrijk om in gedachten te houden dat kwaliteit vooraan moet staan. Je kunt een geweldig design hebben, maar als geen goed materiaal hebt, zal je nooit een mooie poster afdrukken. Kies daarom voor een bedrijf dat ervaring heeft met schitterende posters. Dit is waar wij jou kunnen helpen!

Verpakkingen

Als je denkt aan huisstijlen, denk je aan jouw logo op bijvoorbeeld brochures en etiketten. Maar huisstijl gaat om alles rondom jouw merk. Van het karton waar jouw producten in zitten, het papier waarin je geschenken verpakt; zelfs het ‘afval’ van jouw bedrijf is huisstijl.
Is dat dan wel afval? Zeker niet! Meer en meer bedrijven maken dankbaar gebruik van de branding die bedrukt verpakkingsmateriaal kan bieden. Het is adverteren op een manier die subtiel is, die helpt aan de versterking van jouw merk en tegelijk laat zien dat jouw bedrijf let op de details. Dat is wat mensen aantrekkelijk vinden aan een merk!
Met bedrukte verpakkingen hebben alle bedrijven de mogelijkheid om hun producten tot in de puntjes verzorgd op de mat te krijgen. Van inpakpapier tot doosjes en geschenksets, elke bedrukte verpakking is mogelijk bij Print IT Design.


Ontwerper

Jerom van der Loos

Vinylstickers

Syls puur genieten!

voedselveilige etiketten

Rainbow Kleinpak

Dome stickers

Hover Cool

Transparante stickers voedingsindustrie

Lidl

verpakkingen

Harvest House