Skip to main content

Bedrijfs­kleding & Event­kleding bedrukken

Caps bedrukken

Een cap is een zeer opvallende reclamedrager en ideaal om weg te geven als relatiegeschenk. Middels digitale techniek of borduurmachine voorzien wij de caps van uw logo en tekst. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.
Ook zijn de caps leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Kleding bedrukken

Grote en kleine oplages mogelijk.
D.m.v. digitaal, borduren en zeefdruk.

Bedrukte kleding kan een onderdeel zijn waarmee je aantoont dat jouw bedrijf professioneel is, of kan juist dienen als beloning voor loyale klanten en goede werknemers.
Als je een give-away in gedachten hebt, kun je het best de huidige modetrends in het achterhoofd houden.
Bedrijfskleding bedrukken kan formeler en tijdloos, maar als fashion-item in een give-away kun je misschien beter kiezen voor het premium product en model. Het kan zelfs lonen om een aantal duurdere, speciale items te bedrukken, bijvoorbeeld voor personeel dat dat beetje extra verdient. Zo kan textiel bedrukken niet alleen dienen als marketing, maar ook als een middel om jouw relaties mee te onderhouden.

Een andere mogelijkheid is om het hele team in een tenue te steken, bijvoorbeeld op een beurs of een evenement.
Ook bedrijfskleding bedrukken kent vele mogelijkheden: petten en T-shirts tijdens een sportevenement of polo’s bij een conferentie. Iedere gelegenheid waar kleding een optie is, is een optie om jouw merkbekendheid te vergroten.

Mondkapjes met bedrukking

Ga altijd comfortabel en veilig op pad met een door ons bedrukt mondkapje met jouw grafische ontwerp, een tekst of een logo. Door onze eigen voorraad kunnen wij snel leveren en zijn er voor ieder budget meerdere mogelijkheden.

Door de mogelijkheid de mondkapjes op 60 graden te wassen, maken ze eenmalige mondkapjes overbodig. Een stuk duurzamer dus.

Al verkrijgbaar vanaf 1 stuk.


Ontwerper

Jerom van der Loos

Eventkleding bedrukken

Lentiz

Mondkapjes met logo bedrukken

Dael en HNL