Skip to main content

Reclame outdoor

Grote kans dat als je denkt aan buitenreclame, je denkt aan de gigantische billboards met advertenties naast de snelweg of de schermen op New York’s Times Square. Dit zijn voorbeelden van buitenreclameborden, maar de opties zijn een stuk breder (én betaalbaarder) dan dat. Ook hekwerkdoeken, raamstickers, ballonnen en stoepborden vallen allemaal onder ons assortiment. Door de vele mogelijkheden is buitenreclame, ook wel out of home (buitenshuis) reclame genoemd, een stuk interessanter geworden om jouw doelgroep te bereiken!

Out of home reclame is een marketingmiddel waarmee je jouw merk kunt promoten bij mensen die onderweg zijn. Denk aan het busstation, park, in de stad of een andere plek. De mensen proberen er een steeds actievere levensstijl op na te houden, waardoor jouw reclame buiten snel een stuk groter bereik heeft dan binnenreclame! Het is nu steeds gebruikelijker om voor buitenreclame te kiezen voor aankondigingen, boodschappen of branding.

Gevels

Of het nu gaat om het aanbrengen van een gevelbord of het beletteren van ramen, wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen. Dit kan in kleur, in etsfolie of zelfs in combinatie.
Ook het blinderen van uw ramen dmv zonwerende of veiligheidsfolie is voor ons geen probleem.

Bewegwijzering

Dit kan voor zowel binnen als buiten. Print IT Design ontwerpt en produceert voor u een systeem dat opgebouwd wordt uit onderhoudsvrije elementen. In geanodiseerd of gepoedercoated aluminium.
Met een ruime keus aan staanders, beletteringspanelen en profielen kunt u uw route volledig naar wens door ons laten verzorgen.

Reclamezuilen

Reclamezuilen van Print IT Design zijn onderscheidend en doeltreffend. Het frame en de fronten kunnen worden geleverd in chique geanodiseerd aluminium, in een RAL kleur of hier een combinatie van. Verlichting van binnenuit of aangelicht door een grondspot zorgt dat alle ogen op uw zuil gericht zijn.
Natuurlijk is het ook mogelijk een tijdtemperatuurklok in te laten bouwen.


Ontwerper

Jerom van der Loos

Spandoek in frame

Hover Cool

De beren aan de bak

De Beren Maassluis

Spandoek in frame testlocatie

GGD Maassluis

Outdoor belettering

Geestbox