Belettering

Lichtreclame en freesletters

Doosletters zijn driedimensionale letters die veelal worden vervaardigd uit aluminium. Deze letters kunnen desgewenst voorzien worden van verlichting, zoals TL verlichting, neonverlichting of LED verlichting. Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuze.
Naast letters kan Print IT Design allerlei andere vormen maken op basis van doosletteruitvoeringen zoals logo’s, contouren en lichtbakken.

“Print IT Design licht uw onderneming op

Freesletters geven uw gevel een extra dimensie, een herkenbare uitstraling en zijn bovendien zeer duurzaam. Freesletters zijn letters vervaardigd uit plaatmateriaal zoals acrylaat, geschuimd PVC of MDF maar ook houtsoorten, polystyreen, polipropyleen en messing behoren tot de mogelijkheden. De letters worden d.m.v. afstandshouders op de gevel bevestigd of verlijmd op een plaat.
Wanneer de tekst op uw gevel ook ’s avonds moet opvallen is een onopvallende lichtrail of LED verlichting een goede keuze.

Belettering auto’s

Auto’s, bestelwagens, trailers, aanhangers, fietsen of zelfs een tram kunnen voorzien worden van logo’s teksten of andere afbeeldingen. Dit kan variëren van elke kleur tot full color afbeeldingen zoals foto’s of illustraties. Maar ook wrappen behoort tot de mogelijkheid. Bij deze techniek wordt een auto volledig “ingepakt” met een bedrukte folie.
Omdat vervoersmiddelen doorgaans niet stilstaan, is de communicatie impact vaak heel kort. Er mag op het voertuig daarom niet te veel info staan. Anders is wanneer een voertuig juist voornamelijk stil staat op een locatie.

Gevels

Of het nu gaat om het aanbrengen van een gevelbord of het beletteren van ramen, wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen. Dit kan in kleur, in etsfolie of zelfs in combinatie.
Ook het blinderen van uw ramen dmv zonwerende of veiligheidsfolie is voor ons geen probleem.

Bewegwijzering

Dit kan voor zowel binnen als buiten. Print IT Design ontwerpt en produceert voor u een systeem dat opgebouwd wordt uit onderhoudsvrije elementen. In geanodiseerd of gepoedercoated aluminium.
Met een ruime keus aan staanders, beletteringspanelen en profielen kunt u uw route volledig naar wens door ons laten verzorgen.

Reclamezuilen

Reclamezuilen van Print IT Design zijn onderscheidend en doeltreffend. Het frame en de fronten kunnen worden geleverd in chique geanodiseerd aluminium, in een RAL kleur of hier een combinatie van. Verlichting van binnenuit of aangelicht door een grondspot zorgt dat alle ogen op uw zuil gericht zijn.
Natuurlijk is het ook mogelijk een tijdtemperatuurklok in te laten bouwen.


Ontwerper

Jerom van der Loos

Contact

info@ printitdesign.nl
Aartsdijkweg 105
2676 LE Maasdijk

tel: 0174 520 034

Volg ons

Info

Privacyverklaring

KvK nr: 77871928
BTW nr: NL003253567B39